Home ♪ Agenda Open dag in De Pijp!

Open dag in De Pijp!

 

 OPEN DAG DE PIJP 

♪ gratis workshops & proeflessen! 

viool | altviool | cello | contrabas

woensdag 9 november 2016

14.00 tot 17.00 uur

 

De Vioolstudio opent een nieuwe locatie in De Pijp in Amsterdam! Ook bieden wij nu altviool, cello en contrabas lessen aan. Voldoende redenen voor een feestelijke opening! Daarom organiseren wij een open dag met gratis workshops en proeflessen:

 Viool & Altviool 
 Cello
  Contrabas
♪ Mini Concertjes

Tussen de workshops door zijn er de hele middag dag docenten aanwezig waar je gratis proeflessen op de instrumenten kunt volgen en zijn er mini concertjes waar je naar kunt komen luisteren.  Iedereen vanaf 4 jaar is welkom voor een gezellige, muzikale middag!

 

 

 

Workshops (alt)viool, cello & contrabas (6+)

 
Wie eens wil uitproberen hoe het voelt om een viool, altviool, cello of contrabas vast te houden, wat het verschil is in klanken en wat er mogelijk is met het instrument kan mee doen met de workshops op deze instrumenten.

 

De docenten zullen iets vertellen over hun instrument, spelen een stukje voor en natuurlijk mag je het ook zelf uitproberen.

 

Een leuke groepsworkshop om kennis te maken met de strijkinstrumenten!

 

 

 


Mini concertjes (alle leeftijden)

Tussen de workshops door worden er telkens kleine concertjes van 15 minuten gegeven in verschillende stijlen zoals klassiek, jazz en pop.

 

De docenten spelen tijdens deze concertjes solo of samen met elkaar mooie muziek, waar je heerlijk bij weg kunt dromen of lekker op kunt swingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Proeflessen (alt)viool, cello & contrabas (alle leeftijden)

Gedurende beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur zijn onze docenten beschikbaar om gratis proeflessen op de viool, altviool, cello en contrabas te geven. Je hoeft hiervoor geen instrument mee te nemen want er liggen viooltjes in alle maten klaar en ook de cello en contrabas mag je even uitproberen!

 

Kom je ook?

Wil je uitproberen of de (alt)viool, cello of contrabas bij je past? Doe dan gezellig mee!

Deelname aan de workshops en proeflessen is gratis!

 

Locatie:

BSO Iduna

Lutmastraat 81, Amsterdam (de Pijp)

 

Data & tijden:

donderdag 9 november 2016

van 14.00 tot 17.00 uur

 

Vanaf november 2016 zullen al deze lessen worden aangeboden in de Pijp!